Sunday, January 16, 2011

Just The Girl

hai hello n salam..
memandang kan today is Sunday!! err, really love it. plus it's raining in Kuching. so so so love it. no class at the early morning. no need to get shower with the menggigil gigil. :p

and i dont think to spend my beautiful morning time to sleep. hihi. azam baru! 
err, lepas gian ke blog lah pulak. heeee.

so, back to da topic. Just the girl.
takmo banyak cakap. tengok je la gambar tuh. :p
it's such a beautiful holiday wif my bestie. 


err, check diz out how the girl shopping.~_~"



jeng jeng jeng. mempersembah kan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
watak utame: umairah and dyana. :p

ready and go!

si umairah memulakan misi nya dengan mencari kemeje lelaki. eh, ulang suare LELAKI okeh.
ha! untuk sape tuh. jeng jeng jeng. hihi


agak agak muat ke tak my sayang kai baju nih? hmm.

agak agak my sayang berkenan tak kemeje nih? kalau die tak sukeee.
nanti i jugak yang kecewe.
kalau die merajuk, i jugak yang susah.
kalau die marah i jugak yang merana.

dyana: meh i tolong u. u pilih lah nak yang mane antare dua nih.
umairah: i pening la. i tak tau nak pilih yang mane. dua dua i sayang.
ehh?? ade kaitan ke?:p

alololo, diyana. jangan lah pilih yang nih. banyak lagi anak anak ikan kat luar sana yang menanti. hihi.:p

see! lihat. diyana dah bosan. tapi umairah masih teruskan semangat waja nya untuk shopping moping nih. 

hahh! abes tenaga kat bahagian kemeje lelaki, misi d teruskan. kali nih, target kami adalah beg camping. yelaa, bakat kami orang pompuan nih bukan je kat shopping mall okeh?! tapi masuk kuar hutan kami pun boleh buat tau. haha




step 1: pilih

step 2: pilih lagi

step 3: teruskan memilih.

actually, bukan nya mereka mereka nih begitu CEREWET. Eh, bukan tau. hihi. tapi salah beg beg tu ha. nape dorang direka dan di cipta dengan rupa yang sebegitu agak hodoh. hihi.




eh eh nape singgah bahagian kasut pompuan lak nih? Oh, umairah nak cari barang hantaran kawen die. okeh okeh. untuk my bestie i on je. i sanggup teman. betul. i tak tipu. i sayang kawan kawan i tau.:p




eh2, mane kasut yang tadi tuh ek, mane lagi cun haaa? 

haish, susah nya nak buat pilihan. aku nak yang mane nih ek?
nak tuh ke nak yang nih ha?~_~"

heee, die nih nak beli ke tak nak. penat dah aku tunggu. ha, x nampak ke muka aku nih dah penat. ke buat buat tak paham?

i dah takmo pilih ag. i dah fedup. semua nya i x berkenan.

akhirnye, tinggal lah semua kasut kasut di situ sendirian.
sepi tanpe pembeli. kosong. terhina. kerana tak jadi di beli oleh seorang umairah. :p

last2, i jugak yang untung dapat date dengan dua orang mamat gilerrr punye hensem.

tadaaa.:]




psssstt: misi nih berjalan dari pagi sampai malam. penat tau teman depe nih shopping. tuh la orang pompuan kalau dah shopping. haish~!! aku bukan pompuan ke?? ngek!
that's how the girl shopping.!:p


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

2 comments:

umai said... BALAS

credit 2 anis n diana coz sggup tahan dgn kecerewetan cik umai..tengs..syg korg !!!

Hanis Sofiah said... BALAS

hihi. nak tak nak kne la tahan.haha.

utk pengetahuan cik umai, i mengidam sate. tp xdpt2 pun smpai la mlm tuh!!! thanxxxxxx umai sgttt.!

sygggg korang jgk!:p