Wednesday, May 4, 2011

BELASAH KANG!

in the name of Allah

assalamualaikum

Hai koranngg~
just finish my inquiry paper. like errr, tah pape punye jawapan. nak goreng sal feminism pon boleh terstuck! tah ape ape punye orang. 

ye. saya boleh. perempuan boleh. kite tak lemah kan kan kan? errr..


two more paper two go~
takde semangat. i need a tips. motivation. or something like rewards. haha. cam bebudak. tapi im serious laaaahhh! saya perlu kan something untuk terus bermotivation untuk study! that's why laaa saya carik pemanis hati saya nih okehh. haha. tapi tak tahu lak mahu merepek hape kan! so, belasahh jek laaa. keh keh =,="

oh, tajuk entry nih belasah kanggg! HAHA! memang belasah jek laaa kan. tak nak buang masa laaa. perlu tidoooo kerana saya ini perlu tidurrr yang secukupnyaa.

korang wish me luck and everything will run smoothly, okay, easy anddddd hape hape jek laaa kan.
need youuu and need someone untuk bagi semangat kat saya. anyone yang sudi?:')
andddd saya taknak extend okeh! sekian. doakan. 

hopefully.........



eh eh jap. sape yang nak tengok bende pelik tapi comel klik lah SINI dan SINI. memang sangatt comel. kah kah. sangattt lah kann kan  :)

ok thanx bai!


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

3 comments:

fauziah hanum said... BALAS

korang jgn clik yg best tu..

nnt anis jd cpt kaya..haha

Hanis Sofiah said... BALAS

@hanum, kecohhhh!!! wuuuuu~! haha

Hanis Sofiah said... BALAS

@fauziah hanum

hanum.:)