Tuesday, November 23, 2010

indahnya rasa ini..

salam..

ye, sangat indah perasaan saya tika ini..kerana ape??
hey, everyone!! i'm home!!:)

1st day sampai rumah..pagi2 lagi dah kuar..saya g kenduri kawen cekgu ksayangan saya..actually she is my warden..siyesly i really miss her..huhu..tp sayang waktu yang berlalu memisahkn kami..chewahh..hehe..

yang saya geram..saya tak tau pun cekgu nak kawen..saya tau last minute..abah nih!! abah bagitau saya yang cekgu nak kawen mase die amek saya kat aiport..yakni keesOkan harinya adalah majlis perkahwinan cekgu..sebaek saya tempah tiket awal sehari..err..~_~

cantek kan saya??Okeh, fine..cantek kan cekgu saya..hee


 cekgu mahani with her hubby..oh, indahnye rase ini..
aku bile lagi??~_~
now, it's time to promote the present that i've give to her..
bukan buah or mug tuh..tapi bende yang ade tertulis sarawak tuh..heee..:)
actually, there is a story behind it..hoho

tapi sedeh..umai n killa takde..kalau tak leh amek pic banyak2 ngan cekgu..:'(
Okeh..stop it!! sik mok sedeh..it's time for indahnye rase ini..sO, segalenye adalah tentang keindahan..:)

cekgu mahani, saya doakan kebahagiaan sentiase mengiringi cekgu dan keluarge..semOge berbahagie dengan kekasih halal cekgu di dunia dan akhirat..

p/s: mak, abah..angah pun nak jugak kawen..heee..tapi ade ke yang sudi jadi kekasih halal angah sekarang nih??
makan lunch pun mak n abah yang sediakan..haish..indahnye rase ini..~_~


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

7 comments:

aina halim said... BALAS

ammmmboi45x, heeyy kamuu hanis sofiah!! kamu jgn wat2 lupa pesan nenek ija okeh?? ada je yg sudi jd kekasih halal awk, cme masa yg halal tu belom tibe =)


p/s:agak2 awak t nk wat tema kaler pe? ramai je skang ni wat tema purple. spupu org baru2 ni pun purple gak

Hanis Sofiah said... BALAS

haha..ye2, sy igt pesan nenek ija tuh..sy xkn lupe..cume keinginan tuh ttbe je dtg..waaa..=]

ha, tuh la sy pun prasan..rmai yg gune tema purple..tp rasenye antare wane pilihan sy t maybe hijau n putih kot..heee.=)

Miss Ngelike ^_^ said... BALAS

Jgn dok mggatai la pmanis hati...hoho :p

Hanis Sofiah said... BALAS

haish..miss ngelike uit..
lumrah la..nme pn prempuan..
sape xnk kawen..hahaha..(gatal2)~_~

Anak gadis said... BALAS

kak hanis , macam dah ta sabar je na berumah tangga . hehe

Hanis Sofiah said... BALAS

heee..agakla..:p

Anak gadis said... BALAS

hehe . normal la tu manusia . hehe
semoga cepat dipertemukan jodoh :)
ehem3 . na kawen tu jemput la ye . huhu