Saturday, December 4, 2010

kami dan kfc.kfc dan kami.

salam


Alkesahnye.semalam tetibe teringat kat hanum. tetibe jugak terindu kat cik aina. bukan apa,sebabnye tetibe teringin nak makan kFc.ehee.. yela, dorang nih macam tak boleh nak d pisahkan dengan kfc.
errr, saya pun suke jugak,tapi kalau hampir setiap minggu kFc jOm~!!! arghh, bOhsan jugak kan.heeee.=P


dan itu kesahnye kalau saya di unimas.tapi kalau kat rumah nih.kene tunggu ade suare sepakat la yang menyatakan mengidam kfc.baru ler dapat merase.heee..


dan bile semalam saya teringat2 cik aina, terindu2 kt hanum.tuh maknenye saya termengidam kfc jugak ler.heee..
tp sori la kot saya nak pegi menyuarekan pendapat kat abah nak p ajak makan kfc tuh.yela, hanis sofiah kan anak yang baek. tak pandai nak meminta2.hahahah.Opss~yeke???~_~"


Oh, saya bertuah.sebab tetibe abah cakap."jOm~!!! adek ajak makan kFc"
wahhhh.saya pun ape lagi.pucuk dicite ulam mendatang.
dushuummmm..cepat2 g mandi n siap2.hoho.=)


menu biase di kFc.ngee
nyummy~
jemput makan. jangan malu, jangan segan
hoh, makan tak hengat dunia! Oh, dunia semate!
pOsing dulu Okeh?!! senyum~
haish~! due orang nih pun tak mau telepas dari camere.
meh2, senyum2.ngehee
ha, nih untuk si mamat yang tengah bertape kat rumah.
kOnon nak study la tuh untuk spm.
wuu~rajen kOt.
hah, kali nih kitOrang bawak lek tabung dari kFc.
alaaa.tuh ha! yang ade tulih kFc tuh.
Ohoi~ mane bOleh gambar aku takde.
ehee, nak jugak! Okeh, nih pic candid ye.:)




haaaa! habes dah. nih kesah kami dan kFc. saya dan keluarge. kFc dan keluarge saye.heee.
anda semue bagaimane?ha, tipu kalau takde kenangan dengan kFc!!tipu2!! hehe.haish, prOmote kFc dah pulak.~_~"


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

3 comments:

Anak gadis said... BALAS

mamat tu bertape dgn handphone bukan dgn buku . hehe

shafizza fiza said... BALAS

anis~~
nk kfc jgk..hehehe

Hanis Sofiah said... BALAS

ija..t ye..kite g mkn kfc sme2..hehe