Tuesday, April 26, 2011

TAK ADVENTURE LAHH RASA INI!

in the name of Allah

assalamualaikum

alahai, ayunye budak atas nih. comfirm mak mertua sayang!:p
haaiiiiiiiiii~!!! agak dah lame gilerrrr saya tak update entry baru!! erkk? tadi itu ape? HAHA!
Okeh! mood saya jadi ringan bile dah cerite rase kemarahan saya dekat pemanis hati. kau terase tak tadi? terase? lantakk lahh. dah tak kesah pun. sape suruh sakitkan hati aku!=p

ye sayangggg. rindunye nak menulis kat pemanis hati. seriously kau memang penawar hati and pengubat jantung saya! kah kah. nasihat dari penaja blog, yang tergoogle and tersinggah blog saya, silaaa lahh buat blog sendirik and anda boleh luahkan kemarahan di blog anda. terpulang lahh nak tulis sendirik and tak nak bagi orang bace, sila laahh buat private. kalau tak anda boleh terus dan terus dan terus aktif menulis. and secara tak langsung anda boleh menambah pendapatan SIKIT dengan menulis blog. kan kan kan? ulang suare SIKIT SAHAJA okeh. HAHA! tapi jadik laahh dari membute online tak dapat hape kan? kan? kan?


usehe itu penting

selain HILANG RASA MARAH. macam saya!=='' percayalaa ianya sangattt berkesan!! okeh, anda juga boleh dapat income sendirik! selain itu, tambah kawan! and tambah pengalaman. seriously, saya suke stalk orang yang saya tak kenal. HAHA! pelik! saya belajar dari cerite mereke dan mereke dan mereka. blog mereka bukan tergolong dalam blog femes! bukan tau. tapi cerite dan penyampaian mereka menarik perhatian saya!=))

WEH HANIS SOFIAH!!! MENCI LAHH CAM GINI!! HAPE YANG KAU MEREPEK NIH!! =,=!!
actually, yang kat atas saya membebel bebel tuh just intro jek tau! HAHA! hape nak jadiklah kamu nih hanis Sofiah!

okeh kawan kawan, anak anak, adek adek. sesuatu yang saya katakan tidak adventure ialah
----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
------------------------------------------------
--------------------------------------------
------------------------------------------
---------------------------------------
----------------------------------
-------------------------------
----------------------------
-------------------------
---------------------
------------------
--------------
---------
-----
-
 apabila kamu dah tahu yang kamu comfirm dapat kolej!=))

yeahh! saya secara rasminye akan kekal di Kolej Seroja. dan tidak perlu mencarik rumah sewa diluar and berjalan kaki meredah jalan raya besar untuk ke kelas. HAHA!

TAPI saya rase tak besh lahhhh. tak adventure langsooonng bile semua orang dup dap dup dap nak tahu sama ada die dapat kolej or kene tendang, saya dengan penuh senyumannye comfirm comfirm lahhh dah save! HAHA!

gembire! tapi tak besh laahhh. tak rase gembire se gembire mase first year dulu. hehe. 

WOI!!! tapi saya dapat kolej bukan nye duk senang lenang Okeh.! kalau korang nak comfirm dapat kolej apply lahh jadi JPK! HA, amek kau. p wat manifesto, jual diri dengan tampal poster muke kau sendirik. kempen sal diri sendiri atas pentas dewan unimas tuh haaa! ada berani? hehe.

terketar jugak lutut and tulang jari jemari! HAHA! tapi tak lah se susah yang orang war war kan! tak caye cube try! hehe. apply lahh! besh!! HAHA! tahniah pade sesiapa yang berjaya duk kolej. SEM DEPAN AKTIF LAGI OKEH? SO, TAK PERLU LAHH NAK MENYALAHKAN JPK OR STAF STAF KOLEJ IF ANDA TERKELUAR DARI KOLEJ!!=="


senyum sahaja.^_^v



ye adek adek. cukup lahhh kot saya membebel disini! HAHA! ha, still terfikir fikir lagi. sem depan nak apply jadi JPK lagi or just mengundur diri. =,="

 tengok lahh dulu. tunggu result sem nih keluar! HAHA!

OK THANX BAI! :)


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

2 comments:

misz fae said... BALAS

blogwalking!;)

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Hanis Sofiah said... BALAS

@mis fae: :)