Tuesday, March 15, 2011

Puisi Untuk Sahabat

in the name of Allah

assalamualaikum

Kehadapan cik kaseh sayang yang bajet dirinya penuh dengan kaseh dan sayang. Puisi ini ditujukan dengan sengaja kepada yang tidak bernama. Siapa yang makan cili, dialah yang terasa pedasnya.

Wahai cik kaseh sayang yang bajet kononya sangatlah penyayang,
mendengar kau membebel semestinya saya tak rela..
Namun, bila kau diam seribu bahase,
rasenya lebeh kecewe..

eh eh, cik kaseh sayang.
jangan bajet saya ingin meluahkan rase cinte. haha.
cinta saya hanya untuk sidia manis hati saya,
cume..tetibe je rasenya ingin bermadah bahase. :)


Muke awak garang bile bercermin mata baru,
dah dah, jangan ngade ngade nak cover ayu,
nanti si puteri and pemaisuri yang kejam suke sangat nak buli u,
tp kalau mereke yang kejam terus membuli, cepat cepat lah ngadu! :)


kalau sedeh jangan berdiam sahaja,
lebeh baek luahkan kat saya,
si manis and cantek jelita sudi mendengarnya,
kah kah kah..baek kan dia?? :)


ikhlas daripada cik pemanis hati yang baek hati. :')


pssttt: quite tension rite now. this is something that can make me smile and forget bout something that rubbish to me. ngee. tah pape. senghal. okeh. chill. da~! :) 

ade kaitan ke? :')





BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

2 comments:

fauziah hanum said... BALAS

wahai si pemilik hati..

nape tbe2 post anda ni ade kaitan ngn sy..so sy trase mcm dr sy lah..

ape pon thnx lah romate..

hakhak..

skrg ni sy dh jd grg k...

Hanis Sofiah said... BALAS

eh eh..terase ke?=,="

kah kah kah..

okeh2, lpas nih kene always wat muke garang tw.ngee