Sunday, October 17, 2010

Penat

salam...


saya sangat penat..


saya dapat rasa badan saya lemah..


maybe salah saya..tak pandai nak uruskan masa..


alhamdullilah, dari malam tadi sampai pagi...siap jugak satu page untuk asigment Kyoto Protocol..


Tapi, sebenarnya tak cukup..atleast saya kene tambah lagi dua pages..huhu..


badan saya dapat terus bertahan hanya dengan caffeine..


korang2, jangan tiru saya tau..minum caffeine untuk pertahanan diri..nanti jadi tak sihat...=(


kejap lagi saya kene bersiap-siap untuk ke perjumpaan basic concepts..


tengah hari pulak saya ade latihan drama for ESE night..huhu..


tuh pun satu masalah bagi saya..


saya dapat rase saya tak mampu buat..


saya takut saya memalukan diri sendiri n mengecewekan orang lain..


dan petang saya ade latihan untuk pasukan sorak Malaysia..hihi..bende ni lak saje-saje join untuk menghiburkan hati dalam kesibukan mengejar deadline for hantar asigment..hahaha..(aku mencari nahas!!)


dan lastly, malam pulak kemungkinan besar saya ade meeting JPK macam biasa..huhu..


eleh, jadual saya tak lah padat mane pun..cume saya nih je yang lembik dan takde daya pertahanan yag kuat..


sikit2 nak menangis..pantang ade bende yang menyentuh hati nak nangis..pastu pantang sedih or penat, saya pun jatuh la sakit..=(


korang, saya geram dengan diri saya..!!


p/s: Hanis Sofiah kene berubah Okeh..kene kuat!! chaiyok!!=)


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

2 comments:

ieka said... BALAS

hanis...
ciannyer syg sy ni...

xpe2 buat yg terbaik..
2 la adat jd mahasiswi...

ese g final ke?? besh nyer...

Hanis Sofiah said... BALAS

hihi..thanx ieka..
ieka, jgn lupe dtg bg support ek ese night nnt..=)