Saturday, October 16, 2010

Kenapa dengan saya hari ini??

salam..


kenapa dengan saya?


hari ni saya rasa ade something yang tak kene dengan diri-sendiri..


saya rasa saya sedih...


tapi saya tak boleh nak menangis...


saya rasa saya marah..


tapi saya x boleh nak menjerit...


saya rasa mengantuk..


tapi saya tak boleh nak tidur...


saya ingat badan saya lesu..


saya pergi mandi..


tapi lepas mandi pun saya rasa letih, tensen, sedih, marah dan geram..


tapi dengan sapa?


saya rasa saya sedih dengan diri sendiri...


saya marah dengan diri sendiri..


saya tak mampu buat apa-apa...


saya nak buat asgment, tapi saya tak boleh nak buat..


saya tak dapat nak fokus..keje saya teruk..saya tak puas hati dengan keje yang saya hasilkan..


jadi saya pun cuba call manis hati saya..


saya ingat dia dapat hilangkan semua kesedihan dan kemarahan yang saya rasekan terhadap diri sendiri...


tapi dia tak boleh..malah dia buat saya menangis lagi..


tapi tak pelah..atleast saya boleh menangis..thanx la kat manis hati ye..huhu


lega sikit saya lepas menangis..walaupun hati saya sakit lagi..


dari pagi tadi saya sedih..


petang baru saya call manis hati..


dan sekarang saya carik blog..


harap boleh la hilang semuanya lepas ni..huhu..


sekian..


p/s: masa mandi tadi saya terfikir..saya tahu mana tempat untuk saya hilangkan semua perasaan sedih dan marah saya..saya perlu jumpe Nya..even saya solat tapi saya rasa solat saya tak sempurna. maybe sebab tu la hati saya sedih dan resah je..huhu..Then, dah lame saya tak membace Quran..maafkan saya mak, anakmu ini lalai dengan urusan dunia..mugkin sekarang waktunya..Terima Kasih Ya Allah..kau masih membuka pintu hatiku..=)


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

2 comments:

ieka said... BALAS

btoy if lama tgl baca Al quran hati jadi kosong jiwa rsa xde roh...
so pas ni hope sama2 kte balik kepada fitrah k..

Hanis Sofiah said... BALAS

insyaAllah..smoge kite sling igt mengingati if antare kite mule tesasar..