Monday, August 15, 2011

The Untunglaaa


in the name of Allah

assalamualaikum

hai. hello. salam 15 ramadhan dari saya. ehee XD
Ok. harini adek adek kite belajar perkataan untunglaaa. ha? penah dengar? ha, tipula kalau tak penah dengar. hehehe. weh, the word 'untunglaaaa' itu adelah very the annoying engkau tahu? eeeee, saya sebenanye agak tak berape suke bile dengar orang cakap untunglaaaa. kan saya dah cakap tadi annoying tahu? tak kelakar tahu? T_T

tapi for the first time saya gelak tersangat laa sopan. yela. sopan. sebab saya memang gelak sopan. T.T 
saya gelak bile dengar ade seorang budak using the word untunglaaaa. budak itu adelaa adek kecik sayaa. teheee.

"untunglaaa adek dapat papa yang kelakar macam papa"

muahahaahaa. ok. paham tak? die cakap diri die sendiri untung! tehee
macam kes angkat bakul sendirik laa. selalu orang akan gune the word untunglaaa itu bile diri die takde ape yang orang itu ade. macam nak ungkap kan perasaan jeles tapi kononnye die tuh sangat sopan dan baik. gune care licik. tsk. tsk. kejam tahu?

kes 1: 

cik A: yela, untunglaaa ade buayafriend! engkau ade. aku takde. :'(

cik B: T_______T

p/s: kalau korang jadi cik B, korang nak jawab ape? kalau saya jawab "padan muke!!!" muahahaha. XD
kejam tak? kejam tak? hehehe. sape suruh nak untunglaaa untunglaaa dengan aku. haha


BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

11 comments:

Ccomelnye die said... BALAS

Untungnye aw dpat zaim~~
Sy pn untgla dpt faiz. Hikhik. Btol sik mek gna ayt tok~ Hehe

aina halim said... BALAS

hahahaha apela nis ni. owh raya higa rulezzz!!!

tho, kevin comey agy...muahahahahahah :P

aina halim said... BALAS

ooops i mean ryan. nape bleh silap type tuh. type raya plak tuh. ish ish ish... posa baru 15 hari. keh keh

fauziah hanum said... BALAS

romate ku tersy blh x gne ayt ni : HANIS SOFIAH awk UNTUNGLAA dpt romate yg comel mcm HANUM tu..hehe..=)

shafizza fiza said... BALAS

haha,anis2..adk sndri dh gna word untunglaa 2 ek..hehe..tp jrg gak dgr word 2..

KopiSusu said... BALAS

@IQA: dah betul dah ayat tuh. cume kurang kejam jek. hehe.perkataan UNTUNGGGLAAAAAA, selalunye akan sinis dan sedikit kejam. hehehe.

xpe2. boleh cube ag next time okeh. haha

KopiSusu said... BALAS

@aina: oh, hidup raya higa! [saje nk typo jgk. muahahaa.]

oh. tidakkk. kevin tak cukup comel laaaaa..teheee.

KopiSusu said... BALAS

@hanum: yelaaaaa.. untunggggglaaaa orang comel..sy tak comel, hanum je yg comel..:'(


MUAHAHAHAHAHAHA..

KopiSusu said... BALAS

@IJA: eh, jarang ek dengar? takpe2.. t hari2 hanis ckp camtuh kt ija ek..

UNTUNGGLAAAA IJA pUTIH...YELAAA.. IJA SORANG JE YG pUTIH..ORANG LAIN TAK...:'(


HAHAHHAHAHAHAHA:]

aina halim said... BALAS

KopiSusu, hahahahahaha...kan, UNTUNGLAAAA dia je yang puteh. kakaka..

weekkk, KEVIN rulez! kekeke..takpe2. amik sorang satu. baru cambest, tak berebut. iye dak?

shafizza fiza said... BALAS

hahaha,mmg ayt sindir lah 2..mcm2 ek~~