Sunday, August 29, 2010

Epilog Syurga Cinta

salam
saya suka cita neh sebab..
yang PERTAMA..


Ye, sebab ade budak tecik neh..MIA SARA NASUHA!!!
die wat saya rindukan adek tecik saya..


yang KEDUA..
Okies, sebab ade dia neh Rafidah Ibrahim. 
saya rasa die cantik dan manis.hihi..suke!!
saya rase die macam saya..haha..^_^ 


Then, alasan yang seterusnya..
yela, Zizan Nin..hihi..ade la rupe..
 xterlalu hensem dan xleh la nak kate x hensem..
 senang kate, saya rase die macam
manis hati saya..;)
ok..neh yang LAST..
Okies, saya suke cite neh tanpe ade alasan yang kukuh sangat lah..
 macam saya sayangkan orang2 yang terdekat dengan saya tanpe saya ade sebab yang 
UTAME..


okies..saya addicted to cite neh.then, saya sayang kan manis hati saya..then, saya rindukan adek tecik saya.
habes semua tentang kasih dan sayang:)






BOLEH LIKE KALAU SUKE :D

5 comments:

ieka said... BALAS

gatai...!!! perasan aness ek... by da way at least awk berangan dpt rangsang pergerakan otak.. hehe
sy pown suka daq kecik 2..
so hari nieh blog kte cite hal epilog syurga cinta..hehe

zaim1989 said... BALAS

hehehhe...syg anis...hehehehe

zaim1989 said... BALAS

hhehehe...syg die...hehehe

cHeeSe said... BALAS

hehehe...syg hanis gak..!!!
:p..ttbe jer..!!
p/s:jgn mrh..

Hanis Sofiah said... BALAS

xdela mara..hihihi..syg aniszaty jgk..ngee..=P